Bors de varza cu carne de porc

de abetina in Mancaruri cu carne, 2 Dec 2018 | 5216 vizualizari

 

Rețete românești de suflet

 

INGREDIENTE

  • 1 varza,sa tot aiba 2 kg
  • 2 kg.carne de porc,am folosit pulpa de porc fara grasime
  • 600 gr.costita de porc,fara prea multa carne
  • 500 gr.carnati de casa afumati cu lemn de stejar
  • 4 cepe mari
  • 6 morcovi
  • 1/2 bucata telina
  • ierburi aromate,oregano,rozmarin,maghiran
  • condimente de porc
  • 1 lingura mare de sare
  • 1 legatura de leustean
  • 1 gogosar
  • 300 ml.bors acru
  • 3 linguri pasta de tomate
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de varza cu carne de porc:

  Se portioneaza carnea, costita si se pun la fiert cu apa, se adauga varza tocata fideluta, cepele tocate marunt, morcovul taiat rondele, telina cubulete, gogosarul tocat, sare, ierburi aromate, condimentele de porc; se pune un capac si se fierb la foc potrivit, sa fiarba bine.

Cu circa jumatate de ora inainte de a fi gata fiarta varza, se adauga si carnatii taiati felii, se lasa sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile si cand sunt fierte, se adauga borsul acru, pasta de tomate, se lasa sa traga cateva clocote si se opreste focul, apoi se adauga leustean tocat marunt si se poate servi.

Sa aveti, pofta dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de varza cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

02.12.2018, 20:38

Arata foarte bine!

RODIMUR 1

02.12.2018, 20:39

Nu fac ciorbe cu carne de porc, dar cred că ar merge bine cu ceva acrișor, borș în special...!

madi_marin 1

07.12.2018, 11:16

Nebunie! Pe vremea asta merge perfect!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]