Bors de somon

de RuxyRux in Ciorbe, 19 Iul 2011 | 24920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de bucati de somon proaspat pentru ciorba, cap, coaste, coada, bucati de peste pline de carne
  • 1 l si jumatate de bors( sau 1 l depinde cat este de acru)
  • zarzavat de ciorba: eu am avut o punga plina cu fasole verde noua, mazare noua, cartofi noi( 5 bucati), telina, ardei gras, morcov, ceapa
  • verdeata: 1 legatura de marar, o legatura de patrunjel, o legatura de leustean 
  • o cescuta de orez
  • 250 gr rosii pasatta Cirio
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de somon:

Punem la fiert in apa zarzavatul spalat, curatat, tocat( eu am avut punga gata pregatita) astfel ca fiecare stabileste cantitatile pe care le pune. Apoi adaugam si orezul mai pe la jumatatea fierberii. Cand orezul si zarzavatul sunt aproape fierte punem pasatta de rosii( sau bulion facut in casa sau suc de rosii), borsul, verdeata tocata numai patrunjelul, mararul si jumatate din leustean. Potrivim gustul de sare si apoi adaugam si bucatile de peste. Inca 15 minute fara sa amestecam in ciorba si oprim focul. Punem restul de leustean si lasam acoperit inca 5 minute. Servim dupa dorinta.

E mai mult decat minunat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]