Bors de pui cu smantana

de mihaelam90 in Supe/Ciorbe, 13 Sep 2013 | 3467 vizualizari

 

Cand vine vorba de supe/ciorbe ma gandesc la clasica ciorba de pui cu suc de rosii. De data asta m-am gandit sa schimb putin si sa adaug si smantana. Rezultatul... SUPER BUN! :D

 

INGREDIENTE

  • Pui - 1 piept
  • Smantana 2-3 linguri
  • 1 ou
  • Ardei rosu
  • Ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de delikat
  • 100 ml bors
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui cu smantana:

Se taie bucati pieptul de pui, se pune la fiert cu sarea si se ia spuma. Cand nu se mai aduna spuma se adauga legumele taiate cubulete, delikatul si se lasa la fiert. Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga borsul. Separat intr-un bol amestecam smantana cu un galbenus de ou si piper peste care punem un polonic de zeama din oala de pe foc. Dupa ce a dat in fiert adaugam de smantana amestecand continuu, iar la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga pe langa legume si radacina de patrunjel si/sau telina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.09.2013, 12:38

Un bors de pui oricand merge

Angelina_Elena 1

14.09.2013, 17:41

Pushaa 1

30.04.2014, 15:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]