Bors de perisoare

de Julie in Supe/Ciorbe, 10 Mai 2010 | 7721 vizualizari

 

INGREDIENTE

INGREDIENTE - pentru  3L  de ciorba:

  • un piept de pui
  • un ou
  • 2 morcovi
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 2-3 cepe verzi
  • o ceasca orez
  • 2 linguri bulion
  • 3-4 linguri ulei
  • un cartof mai mare
  • patrunjel
  • cimbru,sare,piper
  • 0.5 l  bors
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Punem apa pe foc cu putina sare. In ea adaugam uleiul, morcovul ,
ardeii, cartoful taiate cuburi si ceapa rondele.
Cand apa incepe sa fiarba adaugam orezul spalat bine.
Tocam carnea de pui impreuna cu un morcov si putin patrunjel.
O punem intr-un bol si adaugam peste ea un ou,
sare,piper , putin cimbru si un praf de boia dulce.
Ne udam mainile cu apa si modelam perisoarele.

Intr-un vas separat se pune borsul la fiert si se spumeaza. Dupa ce incepe sa fiarba ,adaugam perisoarele  una cate una.
Se lasa sa fiarba aprox. 20minute.
Cand legumele si orezul din oala au fiert se adauga bulionul si borsul impreuna
cu perisoarele.
Se potriveste gustul cu sare, piper, cimbru. Se mai fierbe 5-10min si se opreste focul.

Deasupra presaram patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]