Bors de loboda

de alinutza1983 in Mancaruri de post, 3 Apr 2011 | 6723 vizualizari

 

Pentru detoxifierea d primavara...si ideala in post!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 legaturi de loboda
  • 2 cartofi ( sau orez)
  • 6 fire ceapa verde
  • 6 fire usturoi
  • sare,
  • ulei
  • 1 l bors
  • leustean

optional: 1 pahar smantana ( daca nu suntem la post)

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de loboda:

1.Cartofii curatati si spalati ii taiem in cubulete mici, apoi ii punem la fiert in apa calda; cam dupa un sfert de ora, cand acestia au inceput a se inmuia, adaugam peste supa: ceapa tocata marunt, usturoiul tocat si loboda taiata in fasii.

2. Continuam fierberea inca vreo 20 min, aoi saram dupa gust si acrim cu bors fiert separat.

3. La final punem si o lingura de ulei si leustean tocat, iar apoi luam oala de pe foc.Dregem cu smantana dupa gust, direct in farfurie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu praz si bors