Bors de loboda

de alinutza1983 in Mancaruri de post, 3 Apr 2011 | 6878 vizualizari

 

Pentru detoxifierea d primavara...si ideala in post!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 legaturi de loboda
  • 2 cartofi ( sau orez)
  • 6 fire ceapa verde
  • 6 fire usturoi
  • sare,
  • ulei
  • 1 l bors
  • leustean

optional: 1 pahar smantana ( daca nu suntem la post)

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de loboda:

1.Cartofii curatati si spalati ii taiem in cubulete mici, apoi ii punem la fiert in apa calda; cam dupa un sfert de ora, cand acestia au inceput a se inmuia, adaugam peste supa: ceapa tocata marunt, usturoiul tocat si loboda taiata in fasii.

2. Continuam fierberea inca vreo 20 min, aoi saram dupa gust si acrim cu bors fiert separat.

3. La final punem si o lingura de ulei si leustean tocat, iar apoi luam oala de pe foc.Dregem cu smantana dupa gust, direct in farfurie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors romanesc (de post)