Bors de fasole cu ciuperci si spanac

de katty in Mancaruri de post, 11 Feb 2018 | 6130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva fasole alba
  • o mana spanac proaspat
  • bors
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura pasta gogosari
  • cimbru
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 inguri ulei
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de fasole cu ciuperci si spanac:

In uleiul incins punem la calit morcovul curatat, spalat si taiat semirondele. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam ocazional pana incep sa se inmoaie, apoi  adaugam pasta de ardei si stingem cu apa calda cat sa acopere legumele si sa le depaseasca cu cateva degete. Fierbem 10-15 minute, apoi adaugam ciupercile scurse si clatite, fasolea alba, pasta de tomate, sare, piper si cimbru. Mai fierbem 10 minute, apoi adaugam bors dupa gust fiert separat, spanacul curatat si taiat mai marunt si mararul. Mai dam 2-3 clocote, oprim focul, acoperim vasul cu un capac si mai lasam cateva minute. Servim borsul cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole cu ciuperci si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu dovlecel - de post