Bors de dovlecei

de Rahela Velicu in Ciorbe, 24 Iun 2019 | 3641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 3 morcovi
  • 200 g pastai de fasole
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 350-400 g bors
  • leustean verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de dovlecei:

Mai intai taiem legumele.

 Punem la fiert ceapa, pastaile, morcovii si cartofii. Acoperim cratita cu un capac si lasam 20-25 de minute la fiert.

Adaugam borsul, sare dupa gust si dovleceii taiati cubulete ( cu coaja). Acoperim din nou cratita si mai lasam sa fiarba 20 minute.

 La final adaugam verdeata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors des de peste