Bors de dovlecei

de Rahela Velicu in Ciorbe, 24 Iun 2019 | 3387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 3 morcovi
  • 200 g pastai de fasole
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 350-400 g bors
  • leustean verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de dovlecei:

Mai intai taiem legumele.

 Punem la fiert ceapa, pastaile, morcovii si cartofii. Acoperim cratita cu un capac si lasam 20-25 de minute la fiert.

Adaugam borsul, sare dupa gust si dovleceii taiati cubulete ( cu coaja). Acoperim din nou cratita si mai lasam sa fiarba 20 minute.

 La final adaugam verdeata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carnita de pui si porc