Bors cu fasole si tarhon

de nadina73 in Ciorbe, 1 Iun 2010 | 4667 vizualizari

 

este un bors grozav de bun si cu tarhon e minunat. Bine, asta daca va place tarhonul

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe (tarcata cum se zice la noi)eu am pus 2 cani nu am masurat
  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa uscata
  • sare
  • 1 lingurita de delikat
  • pasta de tomate 200 ml
  • tarhon 2 linguri(eu il am in otet )
  • 1,5 litri de bors
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu fasole si tarhon:

Se spala bine fasolea apoi se lasa in apa (eu o las de seara pana dimineata)va fierbe mai repede.

Morcovul se curata si se taie la fel si ceapa se curata si se lasa intreaga

Fasolea se pune la fiert impreuna cu morcovul,ceapa,sarea si putin delikat si 2 litri de apa si se lasa sa fiarba bine pana ce fasolea e fierta,apoi se pune borsul si tahonul si la final 200 ml pasta de tomate sau chiar mai mult ,depinde cum va place.

Este o mancare foarte buna si gustoasa si merge foarte bine si in zilele de post

Se serveste cu smantana daca doriti sau simpla cu un ardei iute daca va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu fasole si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

nadina73 1

01.06.2010, 17:20

are medioto am pus si chiar prea mult poate acuma,e super bun

mariac 1

03.06.2010, 00:25

mena29 1

03.06.2010, 00:57

Ela mie-mi place ciorbita si ma chinui sa mananc chiar si cu furculitabravo Nadina ,las si furculitele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu aripi de pui