Bors cu afumatura

de deyutzky in Ciorbe, 13 Mai 2012 | 15193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • scarita afumata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper
  • taitei Baneasa
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu afumatura:

Spalam bine scarita, o taiem bucatele si o punem la fiert.

Cand carnea este pe jumatate fiarta, taiem morcovul si ceapa cubulete si le punem peste carne la fiert.

Adaugam rosia taiata cubulete, zarzavatul si lasam sa fiarba.

Dupa ce a dat un clocot adaugam borsul, punem sare si piper dupa gust, adaugam 1-2 maini de taitei si mai lasam sa dea un clocot, doua.

Cand borsuletul este gata, tocam patrunjelul si mararul si le punem in oala.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sim0na 1

15.05.2012, 08:21

Delicios arata!!!!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 10:38

bun si aromat!

deyutzky 1

15.05.2012, 11:08

multumesc iri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba turceasca de linte