Bors cu afumatura

de deyutzky in Ciorbe, 13 Mai 2012 | 15888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • scarita afumata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper
  • taitei Baneasa
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu afumatura:

Spalam bine scarita, o taiem bucatele si o punem la fiert.

Cand carnea este pe jumatate fiarta, taiem morcovul si ceapa cubulete si le punem peste carne la fiert.

Adaugam rosia taiata cubulete, zarzavatul si lasam sa fiarba.

Dupa ce a dat un clocot adaugam borsul, punem sare si piper dupa gust, adaugam 1-2 maini de taitei si mai lasam sa dea un clocot, doua.

Cand borsuletul este gata, tocam patrunjelul si mararul si le punem in oala.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sim0na 1

15.05.2012, 08:21

Delicios arata!!!!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 10:38

bun si aromat!

deyutzky 1

15.05.2012, 11:08

multumesc iri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]