Borek cu branza sarata

de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2010 | 10904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de placinta,
  • 500g branza de vaci,
  • 500g feta,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 4 oua,
  • 1 ceapa mica,
  • 100ml lapte,
  • 100g unt,
  • 5 linguri ulei de masline,
  • 100ml apa minerala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borek cu branza sarata:

Am amestecat branza cu ceapa taiata marunt, marunt, cu patrunjelul tocat si cu 2 oua, si am amestecat bine.

Am topit untul in uleiul de masline. Am uns  cate 3 foi de placinta cu unt si la un capat am asezat o parte din umplutura (cam 4 linguri), apoi am rulat foile, obtinand un sul. L-am asezat in centrul tavii unse cu cunt, ca pe un melc. Am repetat procesul, si am pus sulurile formate unul in contnuarea celuilalt, formand o spirala care sa ocupe toata tava. (Poza)

Am batut celelate 2 oua, am adaugat laptele, si am turnat deasupra placintei.

Apoi am turnat si 100ml apa minerala peste, si am bagat la cuptor, la foc mediu, pentru 30 de minute... pana s-a facut rumena si frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Borek cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cea mai buna reteta de placinta cu foi de casa, umplute cu branza sarata