Bomboane Raffaello

de mamaieelena in Dulciuri, 26 Dec 2011 | 6111 vizualizari

 

nu stiu daca le-am nimerit deoarece nu le-am mai executat de multa vreme iata deci dupa ani buni le-am adus iar in atentia familiei dar si cu modificari iata cum! avand niste visine din visinata am zis ca sa le imbat un pic si chiar am reusit au iesit f bune puteti sa le incercati sunt delicioase si aratoase.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zahar
  • 200 gr unt (am pus eu)
  • 150 gr lapte praf
  • 100 gr nuca de cocos
  • 20 de visine din visinata fara samburi (optional)
  • 200 gr ciocolata alba
  • 50 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Zaharul, untul, laptele praf si 50 gr nuca de cocos se amesteca bine cu o lingura de lemn, apoi se da la frigider pt 30 minute.

Se ia din compozitie o parte si se face in pumn o adancitura unde punem visina bine scursa de alcool si o acoperim cu compozitia de bomboana in forma de bila. Se pune apoi in compozitia de ciocolata alba pe care am topit-o la foc cu 50 ml frisca lichida. Dupa ce le-am glasat peste tot cu betisoarele chinezesti le-am scos si le-am dat prin nuca de cocos scotandu-le apoi in hartia ornament pentru bomboane. 

Cand sunt gata se dau la frigider pana la consum, dar sunt mai bune caldute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ananas si nuca de cocos