Un desert pentru care nu este nevoie de cuptor si se fac intr-un timp record.
Le puteti servi si in post daca folositi, la prepararea lor, biscuiti de post si lapte de soia.:)
Ingrediente pentru 25 bucati:
Caisele se taie cubulete mici.
Nucile se usuca in cuptorul incins,10-15 minute,apoi se curata de coaja si se maruntesc.
Biscuitii se zdrobesc si ei.
Se amesteca intr-un castron nucile,biscuitii,romul,zaharul pudra,cacao cernuta si gemul de caise adaugat treptat.Compozitia obtinuta trebuie sa fie bine legata.Daca este prea uscata adaugati putin lapte.
Omogenizam foarte bine.
Se ia cate putina compozitie si formam bilute mici,bombonele pe care le trecem prin nuca de cocos si/sau nuca macinata.
Se lasa 2-3 ore sa se intareasca.
Super bune si de efect pe masa familiei.
De sarbatori le puteti darui prietenilor daca le impachetati intr-un mod placut.
Pofta buna!