Boccelute de clatite cu ciuperci

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 5162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 clatite gata preparate
  • 300 g ciuperci asortate
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smaintana
  • 1 ceapa mica
  • 1 fir praz
  • sare si piper
  • 1 varf cutit chimen pisat
  • 4 lingurite cascaval dat pe razatoare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute de clatite cu ciuperci:

Pentru acest mic dejun se incepe prepararea de cu seara.

Se pregatesc mai intai clatitele.

Se curata ciupercile si se taie bucati.Se toaca ceapa si se caleste in ulei,se adauga ciupercile si se calesc si ele.Se condimenteaza cu sare ,piper si chimen,se adauga putina apa(50ml).Se mai lasa sa fiarba la foc moale 10 minute pana se evapora toata apa.

Se taie prazul in 8 fasii de cate 20 cm si se opareste cu apa fiarta,apoi le trecem prin jet de apa rece-se vor folosii ca niste snururi-

Se umplu clatitele cu amestecul de ciuperci,iar desupra punem cscaval ras,se aduna marginile sub forma de bocceluta si se leaga cu foi de praz.Se unge o forma cu unt si se aseaza boccelutele,se acopera cu valuri de smantana si se dau la frigider.

Dimineata,se incinge cuptorul la 190 grade,se scoate forma din frigider si se da la cuptor pentru 12-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute de clatite cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ochiuri de fazan cu miez de lapte