Blat de tort

de -Licurici- in Dulciuri, 5 Ian 2016 | 5465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua;
  • 7 linguri zahar pudra;
  • 3 linguri de lapte;
  • 3 linguri de ulei;
  • 3 linguri cacao;
  • 7 linguri faina;
  • un plic praf de copt.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort:

  1. Am cernut faina si am amestecat-o cu praful de copt si cacao.
  2. Am mixat albusurile tare, amestecand cate o lingura de zahar.
  3. Cand s-au intarit, am adaugat laptele, uleiul, am amestecat bine cu mixerul intr-o treapta mica, apoi am adaugat, putin cate putin, faina, amestecand cu o spatula, de jos in sus.
  4. Am tapetat o forma de tort cu foaie de copt, am adaugat aluatul si am dat la cuptor pentru 25 min.
  5. Am verificat cu scobitoarea daca a fost gata si l-am lasat la racit pana a doua zi.

TIPS-URI

1

Diametrul de 28cm pentru forma de tort.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (18)

dantes 1

06.01.2016, 10:27

Bun!

miki_a 1

06.01.2016, 11:48

Perfect!

-Licurici- 1

06.01.2016, 12:43

Multumesc pentru aprecieri! Inseamna mult pentru mine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

ieri la 20:55

Tartă cu caise

ieri la 20:45

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

ieri la 09:25

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

pe 11.05 la 14:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Blat de tort pandişpan