Bistecca di maiale con aglio

de Bya Ralu in Porc, 22 Oct 2012 | 5464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc(bistecca)
  • 2-3 catei de usturoi(aglio)
  • ulei
  • sare,piper,condimente de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bistecca di maiale con aglio:

Carnea se spala sub jet de apa rece, se tamponeaza cu un servet de hartie, se condimenteaza si se pune in tigaie cu ulei si cateii de usturoi striviti. Se prajeste pe ambele parti si se serveste cu garnitura de broccoli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bistecca di maiale con aglio" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc aromat in bere