Biscuiti sarati din 3 ingrediente

de deyutzky in Mancare copii, 23 Mar 2020 | 6393 vizualizari

 

Foarte usor de facut, fragezi si numai buni de rontait. 
Daca vrei sa-i faceti si pentru copii, inlocuiti telemeaua cu branza dulce. 

 

INGREDIENTE

  • Pentru aprox. 25 biscuiti
  • 200 g faina alba
  • 200 g telemea
  • 200 g unt rece
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati din 3 ingrediente:

Punem intr-un bol toate ingredientele: faina, telemeau si untul rece. 

Framantam pana cand obtinem un aluat nelipicios. Daca vi se pare prea lipicios, mai adaugati 1-2 linguri de faina ca sa-l puteti modela.

Dupa ce aluatul este gata, il transferam pe o folie alimentara si il rulam astfel incat sa obtinem un rulou asemanator cu salamul de biscuiti. 

Dam aluatul la frigider pentru minim 3 ore. Il mai puteti pune si 30 minute la congelator + 1 ora la frigider sau il puteti lasa la frigider peste noapte.

Dupa ce aluatul s-a intarit, il taiem felii mai groase.

Lucram repede cu aluatul pentru a nu avea timp sa se inmoaie. 

Punem biscuitii pe o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade(la foc moderat).

Ii lasam la cuptor aprox. 20 de minute sau pana cand se rumenesc putin. Dupa aprox. 12 minute ii putem intoarce pe partea cealalta pentru a fi rumeniti pe ambele parti.

Ii lasam la racit, apoi ii servim cu mare pofta!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati din 3 ingrediente" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez in lapte cu branza si stafide