...eterna cautare de ceva bun pentru rontait care sa nu aiba multe calorii mi-a adus in cale aceasta reteta cu care ma joc de fiecare data schimband sau adaugand ingrediente. Uneori pun fulgi de ciocolata, alteori stafide sau caise uscate maruntite, variez aroma odata cu vanilie altadata cu scortisoara si cuisoare sau chiar, de ce nu, coaja de portocala sau lamaie. Sunt buni oricum si se pastreaza de minune intr-un borcan de sticla etans.
La treaba!!!!
Procedeul este extrem de simplu: din toate ingredientele-cu ajutorul mainii personale-se face o compozitie care pare destul de friabila.
Pe o tava asternuta cu staniol se aseaza la oarece distanta mici turtite obtinute din formarea unor bile care se aplatizeaza cu podul palmei. Se coc la foc moderat si este de preferat sa le intoarcem dupa primele 10 minute mai mult sau mai putin, in functie de cuptor.
Cand sunt frumos rumenite pe ambele parti se lasa la racit in tava si scot reci.
Daca doriti sa le pudrati cu zahar faceti-o cat sunt fierbinti.