Biscuiti de ovaz cu cascaval

de Anett in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2015 | 4587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ovaz
  • 250 g cascaval
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 2 ou
  • 1/3 plic praf de copt
  • sare ( 1 lingurita)
  • piper
  • oregano
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ovaz cu cascaval:

Amestecam ingredientele uscate intr-un bol, adaugam cascavalul ras, ouale si smantana. Se mixeaza pana cand se omogenizeaza si lasam minim 2 ore in frigider sa odihneasca. ( se poate lasa si peste noapte)

Cu mana udata se iau bucati din compozitie si se modeleaza.

Ii coacem in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, mai precis pana cand se rumenesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ovaz cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda