pentru dimineata la cafea, va las niste biscuiti aromati si foarte fragezi....
Untul sau margarina (la temperatura camerei ) se mixeaza cu ouale, untura, zaharul, coaja de portocala confiata,nuca de cocos si praful de copt.
Adaugam faina si framantam un aluat gras pe care-l lasam cel putin 2 ore la rece. (Eu am pregatit de seara aluatul, l-am lasat la rece si a doua zi am copt biscuitii).
Amestecam intr-un bol cca 100 gr.zahar tos in care punem cristale de zahar colorat.
Rupem bucatele din aluatul scos de la frigider, il modelam intre palme dupa forma dorita, apoi trecem biscuitii prin zaharul colorat.
Asezam biscuitii pe hartie de copt in tava cuptorului, dupa ce umplem tava o dam la copt la temperatura moderata 175 grade pana se rumenesc usor biscuitii (cca 20-25 minute).
Ii scoatem din cuptor, ii lasam la racit si servim.
Sunt foarte aromati si pufosi...
Pofta buna!