Biscuiti cu legume deshidratate

de adnia in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 4382 vizualizari

 

Dupa parerea mea, acesti biscuiti sunt excelenti pe post de gustare,sau aperitiv, atat simpli, cat si tartinati cu branza, pate etc. Pe mine una m-au incantat foarte mult, iar mirosul raspandit in casa...nu mai spun!Plus ca sunt foarte sanatosi si satiosi!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 ou
  • -25 ml ulei de masline
  • -sare, piper dupa gust
  • -1 varf cutit praf de copt
  • -2 linguri pudra de legume deshidratate (eu le-am facut in casa)
  • -3 linguri faina de orez (facut tot in casa prin rasnirea boabelor de orez)
  • -3 linguri faina de linte
  • -3 linguri tarate de grau
  • -faina alba
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu legume deshidratate:

Din toate ingredientele mentionate se formeaza aluatul, se taie cu formele apoi se coc. Nimic mai simplu!

Veti observa ca foaia de aluat este plina, plina de culori frumoase, date de legume, iar  culoarea de fond este pamantie, conferita de taratele de grau.

Eu am folosit un cutter patrat micut, pt. ca stiam ca biscuitii vor fi foarte consistenti, si nu e nevoie de cantitate mare. Sa va mai spun cat de frumos miroase a supa de legume sanatoasa cand deschideti cuptorul? Nu cred ca mai e nevoie...veti descoperi cu siguranta, daca va hotarati sa-i incercati!

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu legume deshidratate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti sarati