Biscuiti cu fulgi de ovaz,miere si stafide

de daniela_16 in Dulciuri, 10 Mai 2014 | 5109 vizualizari

 

Aceasta este prima reteta pe care o scriu pe acest site si vreau sa va spun ca ador toate retetele de aici care sunt toate minunate.Acesti bicuiti ii fac de cateva luni de cand am decis sa nu mai cumpar biscuiti din comert.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de unt
  • 4 linguri miere de albine
  • 2 oua
  • 300 grame faina integrala(eu am pus acum alba pentru ca nu am mai avut integrala)
  • 200 grame fulgi de ovaz
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 punga stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz,miere si stafide:

Am mixat untul cu mierea de albine pana s-a facut spuma si apoi am adaugat ouale, zaharul vanilat si praful de copt si am mai mixat un minut. Am adaugat faina in ploaie si am amestecat cu o lingura de lemn, pe urma am adaugat fulgii de ovaz si stafidele si am inceput sa framant cu mana pana am obtinut un aluat care nu ramane pe maini si nu este nici prea tare nici prea moale.

Pe masa unsa cu ulei am intins o foaie de aluat nu prea gros si am decupat cu un pahar biscuitii pe care i-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt. Am dat la cuptorul la 180 de grade pana se rumenesc. Se lasa la racit si se servesc cu lapte sau cafea sau ce doriti :))

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de stafide se pot adauga fulgi de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz,miere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti englezesti