Biscuiti cu fulgi de ovaz si mere

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 20 Oct 2017 | 15722 vizualizari

 

Biscuiti dietetici, dar foarte buni. Noua ne-au placut mult si sunt de incercat.
 
Sunt fara unt si trebuie manevrati cu grija cat sunt calzi pentru ca riscam sa ii rupem.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 1/2 cana fulgi cocos
  • 3 mere
  • scortisoara
  • 2 linguri seminte de canepa
  • zahar/indulcitor daca este cazul
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz si mere:

In vasul robotului punem fulgi de ovaz si fulgi de cocos. Pornim robotul si lasam sa se marunteasca totul ca sa ajunga ca si o faina de malai.

Adaugam semintele de canepa, merele curatate de coaja,seminte si scortisoara si pornim din nou robotul.

O sa obtinem un amestec umed pe care il putem modela cum dorim.

 Gustati din el (este foarte bun) si adaugati zahar sau indulcitor daca considerati ca trebuie.

Pregatim o tava de copt pe care punem hartie cerata si formam biscuitii asezandu-i pe rand in tava. Punem tava in cuptorul incins la 180 grade C, pana se rumenesc usor. Daca nu sunt copti cat trebuie, se vor altera rapid, dar sunt foarte buni la gust.

 

 

 

 

TIPS-URI

1

se pot adauga stafide/curmale etc

2

in compozitie pot fi adaugate banane, la cantitatile date in retata merge o banana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz si mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello