Biscuiti deliciosi cu multa ciocolata, usor crocanti. Reteta o veti gasi si aici http://noiinbucatarie.ro/biscuiti-cu-ciocolata/
Se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze. Adaugam faina, praful de copt si coaja de portocala si framantam. Va rezulta un aluat mai tare si nelipicios. Presaram faina pe suprafata de lucru si intindem poi cu sucitorul.Decupam cu forma de biscuiti sau cu un pahar si punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptorul preincalzit 10-12 min. sau pana cand incep sa se rumeneasca. Nu ii lasam prea mult sa nu se intareasca. Din aceasta compozitie mi-au iesit 66 de biscuiti. Am lipit cate 2 biscuiti cu crema de ciocolata. Restul de ciocolata care mi-a ramas, aprox.200 g , am topit-o pe baie de aburi, am adaugat 3 linguri de ulei si am dat fiecare biscuite prin ciocolata. I-am pus pe un gratar si i-am dat la rece sa se intareasca ciocolata. Pofta buna!