Biscuiti cu aroma de cafea

de Geanina87 in Dulciuri, 15 Iun 2013 | 5303 vizualizari

 

Pentru ca sunt o iubitoare de cafea, acesti biscuiti sunt perfecti pentru mine.Merg de minune si cu un pahar de lapte.Forma de "bob de cafea" nu a iesit, dar o sa mai lucrez la asta :)) .Gustul compenseaza, credeti-ma!

 

INGREDIENTE

  • 460 g faina
  • 320 g unt
  • 240 g zahar
  • 2 linguri cafea solubila (ness)
  • 4 lingurite cafea preparata( la filtru, ibric...)
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu aroma de cafea:

Incepem prin a mixa untul moale cu zaharul pana devine ca o crema. Dizolvam ness-ul in cele 4 lingurite de cafea si adaugam peste unt. Incorporam bine, dupa care punem faina si framantam un aluat nelipicios. Il infasuram in folie alimentara si il dam la frigider pentru cel putin 2 ore, apoi facem bilute si le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Acoperim cu o alta hartie de copt si dam din nou la rece pentru inca 15-20 minute. Cu un cutit facem o taietura superficiala (nu foarte adanca) pe fiecare biluta

Incalzim cuptorul la 170° si introducem tava (fara hartia de deasupra) pentru aprox.20 minute. Se lasa la racit in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu aroma de cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

getix 1

16.06.2013, 07:57

Frumoasa prezentare si cred ca sunt foarte buni!

_Alina_ 1

16.06.2013, 09:10

Anett 1

16.06.2013, 12:23

hmmm tare bun sunt! sigur am sa incerc reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede