Biscuite inmuiat in lapte condensat, imbracat in ciocolata

de laylalala in Prajituri, 10 Ian 2011 | 6087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru biscuite
  • 280 gr faina alba
  • 30 gr faina de proumb
  • 230 gr unt
  • 120 gr zahar
  • 1 ou
  • Pentru lapte condensat
  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 600 ml lapte condensat
  • Pentru ciocolata
  • 300 gr ciocolata cu lapte, topita
  • 300 gr ciocolata amaruie, topita
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuite inmuiat in lapte condensat, imbracat in ciocolata:

1. Incinge cuptorul al 180˚C.

2. Pentru biscuite, amesteca faina alba cu faina de porumb. Intr-un bol bate untul cu zaharul apoi inglobeaza oul urmat de ingredientele uscate. Intinde aluatul intr-o tava dreptunghiulara unsa cu grasime si pudrata cu faina. Lasa biscuitele sa se raceasca .

3. Intr-o cratita, pe foc potrivit, topeste untul cu zaharul apoi adauga laptele condensat. Toarna acest amestec peste biscuitele din tava si lasa-l sa stea asa peste noapte, intr-un loc racoros.

4. Ziua urmatoare taie biscuitele in dreptunghiuri mai mici (pentru cate o portie). Imbraca fiecare biscuite in ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuite inmuiat in lapte condensat, imbracat in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (6)

laylalala 1

10.01.2011, 12:30

lapte condensat de la magazin

LUK 1

10.01.2011, 13:22

buni buni

MIUTA 1

10.01.2011, 15:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]