Biscotti cu migdale

de RuxyRux in Dulciuri, 5 Ian 2011 | 3664 vizualizari

 

Crocanti, cu o forma lunga si curbata plini de bucati de migdale acesti biscotii sunt incredibil de buni mai ales daca sunt cufundati in ciocolata...sunt serviti la sarbatori, in ocazii speciale sau la ceaiul de la ora 5...

 

INGREDIENTE

  •   145 gr migdale
  • 5 gr praf copt
  • un praf sare
  • 260 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 3 oua mari
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1/2 lingurita esenta de migdale  
Portii: 28
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti cu migdale:

1. Incalziti cuptorul la 180 grade si puneti alunele la copt 8-10 minute. Zdrobiti-le apoi in  bucati mari.

2. Intr-un bol bateti ouale si esentele impreuna. lasati deoparte.

3. Faina, zaharul, praful de copt si sarea amestecati-le putin ( 30 sec)la mixer.

4.  Adaugati putin cate putin oul si apoi migdalele bucati in doua transe.

5. Transferati aluatul pe o suprafata infainata si apoi formati un rulou lung de 35 cm si inalt de 8-10 cm.

6. Puneti aluatul pe o hartie de copt  si coaceti la 150 grade pentru 30 de min. Scoateti pe un gratar lasati la racit 10 minute apoi cu un cutit fara zimti taiati felii si asezati-le pe o hartie de copt. Dati pentru zece minute la 150 grade la copt, scoateti  si intoarceti pe partea cealalta, si dati inca zece minute la cuptor.

Raciti complet.

7. La beau marin topiti doua ciocolate negre impreuna cu doua lingurite unt . Inmuiati biscotti in ciocolata doar pana la un sfert din lungime.

Serviti cu placere....

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si nuca de cocos