Bilute de cacao (de post)

de deyutzky in Dulciuri, 5 Apr 2012 | 7252 vizualizari

 

by bitza

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zahar
  • 500 ml apa
  • 1 cana si jumatate nuca macinata
  • 430 gr biscuiti simpli
  • 2 lg esenta de vanilie
  • 1 lg esenta de rom
  • cacao
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de cacao (de post):

Punem apa cu zaharul pe foc pana se face un sirop si adaugam esentele de vanilie + rom si lasam la racit.

Nuca si biscuitii se macina.

Intr-un vas mai mare punem siroul de zaharul si adaugam treptat biscuitii si nuca si amestecam bine pana se incorporeaza tot.

Din aceasta compozitie se formeaza bilute care se dau prin cacao si apoi se pudreaza cu zahar pudra.

Din aceasta compozitie mi-au iesit peste 30 de bilute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de cacao (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (28)

deyutzky 1

06.04.2012, 10:43

motan bucatarimcudiana multumesc

Krystyan Trendy 1

17.12.2013, 21:32

delicioase

Ancutsa 1

27.09.2016, 17:17

Imi plac mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu visine si nuca