Bilute de branza

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2011 | 6082 vizualizari

 

Dupa ce am vazut la divainbucatarie a trebuit sa le fac si eu,putin mai altfel.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza de burduf
  • 200 gr de feta sau telemea
  • masline verzi cu ardei rosu
  • condimente: cimbru,marar uscat,ras-el-hannouth,zaatar,usturoi granulat,usturoi pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de branza:

 

Se amesteca branza de burduf si feta. Nu a mai fost nevoie de smantana, feta s-a maruntit usor si a fost usor de lucrat cu compozitia. Nu am adaugat sare,nu a fost nevoie,branzeturile sunt destul de sarate si condimentele dau destula aroma.

Maslinele se taie in felii rotunde, subtiri.

Se formeaza bilute din amestecul de branza si se dau pe rand prin condimente,

Se lipesc feliile de masline pe bilute. Daca le apasati putin mai tare se lipesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu telemea si marar