Bilute de branza

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2011 | 6802 vizualizari

 

Dupa ce am vazut la divainbucatarie a trebuit sa le fac si eu,putin mai altfel.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza de burduf
  • 200 gr de feta sau telemea
  • masline verzi cu ardei rosu
  • condimente: cimbru,marar uscat,ras-el-hannouth,zaatar,usturoi granulat,usturoi pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de branza:

 

Se amesteca branza de burduf si feta. Nu a mai fost nevoie de smantana, feta s-a maruntit usor si a fost usor de lucrat cu compozitia. Nu am adaugat sare,nu a fost nevoie,branzeturile sunt destul de sarate si condimentele dau destula aroma.

Maslinele se taie in felii rotunde, subtiri.

Se formeaza bilute din amestecul de branza si se dau pe rand prin condimente,

Se lipesc feliile de masline pe bilute. Daca le apasati putin mai tare se lipesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]