Biban de mare cu surimi

de mihaelar63 in Peste, 13 Ian 2010 | 7922 vizualizari

 

biban de mare fiind un peste rapitor suna prea fioros , asa ca l-am imblanzit cu niste surimi colorati

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. biban de mare
  • 500 gr. surimi
  • 2 lamai 
  • o rosie
  • 4 catei de usturoi
  • maghiran
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de masline 
  • sos de soia
  • patrunjel verde
  • ardei rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban de mare cu surimi:

  1. se despica pestii , se curata , se spala .
  2. din ulei , sare , piper, boia, maghiran , usturoi zdrobit, zeama si coja razuita de la o lamaie  se face un sos .
  3. se amesteca surimii cu sosul rezultat.
  4. bibanii se aseaza intr-o tava umpluti cu o parte din surimi si o rosie feliata.
  5.  se pune in tava si restul de surimi .
  6. se stropeste cu sos de soia , ulei de masline si se pun 30 min .  la cuptorul incins la  200 grade C .
  7. se orneaza cu felii de lamaie , patrunjel verde si ardei .

TIPS-URI

1

dupa 15 min . intoarceti pestele pe par tea cealalta.

2

serviti cu un vin demi -dulce ,bibanul de mare  trebuie imblanzit , dupa cum v-am spus .

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare cu surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

14.01.2010, 00:07

bunica , biban , mai facem
nu stiu cum se intampla ca am o ,, afectiune speciala '' nu pricep deloc cuvintele : dieta , nutritionist , regim . desi ma straduiesc

mihaelar63 1

14.01.2010, 00:10

pe mine se pune numai daca ma uit la mancare , ce sa mai vorbesc de bunatatile ce le faceti .

Teo 1

14.01.2010, 21:09

ma alatur si eu rivesc ,inghit si...deja s-a depus;cat despre dieta....daca as fi singura(ceia ce nu-mi doresc)as putea sa tin ,dar atata timp cat gatesc ,gust incalc repede regula; Ma salveaza zilele de ''post negru''.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biban de mare cu legume la gratar si sos tartar