Biban cu gnocchi

de Bunica in Peste, 26 Feb 2014 | 3157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • una bucata biban
  • 200g. gnochi
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • ierburi aromatice
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban cu gnocchi:

Pastele se curata,eviscereaza, spala ,usuca cu servetele absorbant.

Se taie in doua pe lungime.

Tigaia dry cooker se pune la incins.

Punem pestele in tigaie ei-l lasam cate4-5 minute pe fiecare parte.

Gnochii se pun la fiert in apa cu sare timp de 2 minute.

Se  scot intr-o strecuratoare si se lasa la scurs cateva minute.

Intr-o tigaie nonaderenta punem uleiul si prajim gnochi in tigaia incinsa pana se rumenesc usor.

Pe farfurie punem pestele si gnocchi pe care-i condimentam dupa gust.

Eu i-am condimentat cu sare,piper si ierburi aromatice,iar deasupra am pus o lingura de branza"Grana Padano"rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban cu gnocchi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu saramura