Bezele

de meosiris in Dulciuri, 8 Aug 2009 | 11867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 100g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

-Le-am amestecat usor apoi am bagat mixerul la viteza cea mai mare si le-am batut bine.
-Ridicati putin mixerul din compozitie iar cand vedeti ca aceasta ramane fixata fara sa cada, e gata.
-Luati cu o lingurita si puneti cate o gramajoara in tava tapetata cu hartie de copt. In varful fiecarei bezea eu am pus cate un miez de nuca, dar dupa ce s-au facut, in jurul miezului a rezultat cate o mica gropita. Data viitoare voi face fara miez de nuca:)
-Bagati in cuptorul preincalzit la 170C si le lasati pana capata o culoare frumoasa. Foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

nadina73 1

26.05.2010, 18:42

la multi ani si la multi bani,multa sananate si fericire

meosiris 1

06.10.2010, 11:29

Cu intarziere, va multumesc din suflet pentru urari! Va pup pe toti cu mare drag!

elena1988 1

24.02.2011, 09:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]