Berbecut la vas roman

de Sidy in Oaie, 31 Oct 2010 | 5860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 pulpe mici de berbecut, taiate
  • 750 g cartofi
  • 1 pahar vin alb
  • usturoi
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • un pumn fasole verde
  • sare, piper,
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Berbecut la vas roman:

 

Cartofii se curata si se taie rondele.Intr-un vas punem vinul amestecat cu cimbrul si usturoiul si cateva fasii de ardei rosu . Amestecam bine si adaugam apoi cartofii si fasolea verde.
Bucatile de carne le condimentam bine si dupa ce am pus in vasul roman (inmuiat in prealabil)putin ulei si cartofii, adaugam carnea, stropim cu putin ulei si dam la cuptor sa se coaca bine toate.
Carnea poate fi pusa intr-o punga Knorr daca nu aveti vas roman.
La servire se adauga patrunjel verde tocat, deasupra.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Berbecut la vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

31.10.2010, 14:27

cu vin.......

nadina73 1

31.10.2010, 20:50

sidy sau strans oile acasasuper retete

Bucataras Medi 1

01.11.2010, 10:27

ce asi mai vrea si eu o portie...................mmm..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de miel cu piept de pui