Bastonase de pui la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2011 | 6744 vizualizari

 

Nimic mai simplu si mai usor decat aceste bastonase, ca in reclama TV....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare, piper
  • 1 ou
  • 3-4 lg de pesmet
  • 2 pumni de fulgi porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase de pui la cuptor:

Se taie pieptul de pui bastonase de vreo 5 cm lungime si potirivit de groase. Se condimenteaza cu sare si piper.

Pesmetul se amesteca cu fulgii de porumb zdrobiti. Oul se bate bine cu un praf de sare.

Se iau bucatile de pui, se dau prin ou iar apoi prin amestecul de pesmet. Se aseaza bucatile de carne direct pe gratarul cuptorului si se lasa timp de 20-25 minute la foc potrivit (170-180 grade).

Se servesc cu ketchup de casa sau maioneza. 

Foarte bune, foarte crocante, excelente pentru copii si nu numai.

TIPS-URI

1

Se pune o tava dedesubtul gratarului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si ciuperci brune