Bastonase de pui

de mirela0911 in Pui, 25 Iul 2016 | 6038 vizualizari

 

Aceste bastonase de pui sunt preferatele copiilor. Langa un ketchup sau mustar merg ca pe banda rulanta! :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 buc mare de piept
  • 300 g faina
  • 1 lgt sare
  • 1 lgt boia dulce
  • 1 lgt pudra de ghimbir
  • 1/2 lgt piper
  • 1 ou
  • 2-3 lg lapte
  • fulgi de porumb
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase de pui:

Se spala bine pieptul de pui, se usuca cu servetele absorbante apoi se taie in bastonase de marime potrivita.
Intr-un bol se pune faina cu condimentele si se amesteca bine.
Separat se bate oul cu cele 2 lg de lapte. Fulgii de porumb se zdrobesc, dar nu de tot.
Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.
Se ia fiecare bastonas si se da prin ou, apoi prin amestecul de faina, iar prin ou iar la sfarsit se tavalesc prin fulgii de porumb.
Se aseaza in tava. Cand am terminat toate bucatile de carne se taie bucatele mici de unt si se pun intre bastonase.
Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 15 minute, se intorc pe partea cealalta si se mai lasa inca 15 minute.
Se servesc calde cu mustar, ketchup sau cu ce preferati.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de fulgi de porumb se pot tavali prin pesmet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

miki_a 1

26.07.2016, 09:56

Oooo, ce faine sunt!

anca_rm 1

27.07.2016, 08:32

arata tare bine

VanessaAli 1

01.08.2016, 10:56

O bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bastonase de pui crocante si aromate