Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2013 | 8791 vizualizari

 

Vorba ceea "Nu-i pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste", doar ca in cazul meu se aplica "pentru ce". Imi ramasese un aluat de pizza si nu prea ma induram sa il arunc. Am tras cu ochiul prin fridiger si m-am lovit de cele doua cutii cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi. Destinatia lor era cu totul alta, dar,,, s-au conformat :)) Denumirea mi s-a parut potrivita, dar daca aveti alte sugestii, o schimbam :)

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de aluat de pizza (eu am avut condimentat)
  • 2 cutii cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi
  • cateva fire de marar
  • 4 linguri cu smantana
  • sare dupa gust
  • 1 ou si 1 galbenus pentru uns
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi:

Crema de branza o saram dupa gust si o amestecam cu oul si cu mararul tocat marunt. Formam bilute din aluatul de pizza, le intindem si le umplem cu crema de branza (nu foarte multa pentru ca altfel va da pe dinafara). Le "impachetam" cu atentie, le ungem cu galbenus de ou si le dam la cuptor pana se rumenesc. Le servim cu smantana. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga in compozitia de branza si cascaval (eu nu am mai avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute