Banuti cu ovaz si scortisoara

de susu in Dulciuri, 5 Mai 2011 | 3300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 225 gr unt la temperature camerei
  • 200 gr zahar brun
  • 140 gr zahar tos alb
  • 2 oua mari
  • ½ fiola esenta vanilie
  • 2-3 lingurite scortisoara
  • 200 gr fulgi de ovaz
  • 200 gr faina
  • ½ lingurita praf de copt
  • ½ lingurita bicarbonat
  • Sare
  • 1 mana de merisoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banuti cu ovaz si scortisoara:

Untul se mixeaza, se adauga apoi treptat din zahar si si mixeaza, se adauga pe rand ouale si esentele. Faina se cerne, fulgii de ovaz se dau la robot pana se devin o faina. Amesteca fainurile intre ele si celelalte ingrediente in crema. Da o ora la frigider. Se formeaza niste bile si se pun in tava la distanta una de alta. Bilutele se fac mai mici pentru ca se lasa foarte mult. Pentru biscuitit crocanti lasati 15 minute si 12 minute sa iasa mai moi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti cu ovaz si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zimtsterne-Stelute cu scortisoara de Craciun