Banuti cu merisoare

de alinutza1983 in Prajituri, 3 Sep 2011 | 4765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua;
  • 200 gr margarina;
  • 200 gr faina ;
  • 200 gr zahar;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 100 gr merisoare uscate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banuti cu merisoare:

1. Se freaca zaharul cu margarina pana ce devine spuma, se adauga ouale, zaharul vanilat, si se amesteca in continuare, se mai adauga si merisoarele care au stat in prealabil la inmuiat intr-un pic de apa calduta si la sfarsit faina. Totul se amesteca foarte bine. Iese un aluat potrivit de moale.

2. Se pun gramajoare cu lingurita pe tava unsa ,lasand oarecare distanta intre acestea(deoarece la copt se latesc).

3.Se pun la copt in cuptorul deja incalzit- iar cand sunt gata cand se coloreaza usor pe margine. Se scot din tava fierbinti cu ajutorul unui cutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti cu merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Braduti cu ciocolata