Baniţa bulgaresca

de sasha in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2013 | 10072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina alba 000
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu stins in otet
  • 250 ml apa
  • Umplutura:
  • 400 g Bulgarasi de branza Covalact
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baniţa bulgaresca:

 Se face aluatul din ingredientele de mai sus, aluatul sa nu fie foarte tare, dar nici foarte moale. Se imparte aluatul in mingiute  care se vor intinde foarte subtire. 

Intr-un bol se adauga bulgarasii, ceapa taiata fin si sare dupa gust, se amesteca. Umplutura se face ca si in imaginile de mai jos.

 Se pun intr-o tava  tapetata cu o foaie de copt si unt, apoi se ung  cu oul batut si se da la foc iute, 200 grade pentru 25-30 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Baniţa bulgaresca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute la cuptor