:)
Aluat : Adaugam faina intr-un castron cu sarea , drojdia dizolvata in apa , iar la sfarsit putin ulei . Amestecam bine , pana devine un aluat usor lipicios . Lasam la odihnit 30 de minute. Intre timp pregatim umplutura : Taiem fasii mici de salam , cascavalul il dam pe razatoare , ciupercile le taiem bucatele mici .
Pregatim masa de lucru , presaram putina faina , adaugam o biluta mica de aluat , intindem foaie subtire cu sucitorul , taiem aluatul fasii ( cat sa putem pune ceva pe ele :)) ) ; Luam doua fasii de aluat , ungem fiecare fasie cu ketchup pt. pizza , adaugam bucatele de salam , ciuperci , masline ( cate putin din toate ) ;
Punem cealalta fasie peste cea umpluta( unsa si ea cu ketchup ) , apoi rotim usor .
Adaugam cascaval ras peste bagheta .
Dam la cuptor pentru aprox. 35-40 de minute!