Bagheta umpluta cu branza proaspata

de gabrielagina in Dulciuri, 11 Sep 2013 | 2982 vizualizari

 

Acesta este specific Slovaciei. Pot sa spun doar ca este foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • - 6 minibaghete
  • - 250 gr branza prospata
  • - 1 galbenus de ou
  • - 1 plic de zahar vanilinat
  • - pesmet
  • - 2 lingurite suc lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu branza proaspata:

Se amesteca branza cu galbenusul de ou, zaharul vanilinat si sucul de lamaie. Baghetele se taie in 2 si fiecare bagheta se umple cu compozitie iar deasupra se da prin pesmet pentru ca sa nu iasa compozitia. Se prajesc in ulei maxim 1 minut. Se scot pe un servetel pentru a nu fi prea uleioase

TIPS-URI

1

In compozitie puteti adauga putin zahar daca va place sa fie mai dulci

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu branza proaspata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan