Am salivat la reteta Laurei, apoi am vazut ca a prestat si Dya si tare curioasa m-au facut astfel incat am pregatit si eu pentru micul dejun aceasta reteta.
Norocul meu a fost ca am primit aceasta branza de la concursul cu sandwich-uri.
Usturoiul l-am crestat la capat si l-am asezat intr-o forma de tarta.
Am amestecat uleiul cu condimentele si l-am pus peste usturoi.
Am desfacut vasul ceramic in care este branza, iar folia protectoare am asezat-o peste usturoi sa ajute la coacerea acestuia in acelasi timp cu branza.
Am asezat intr-o tava forma de tarta cu usturoi si vasul ceramic cu branza si am dat tava la cuptor pentru 2o minute la 180 grade.
Am crestat franzelele sub forma de feli, pastrand baza netaiata si le-am introdus in cuptor langa branza cu 10 minute inainte de expirarea timpului.
Dupa ce am scos totul din cuptor, am curatat usturoiul si am introdus grauntii printre crestaturile franzelelor, apoi am intins branza peste franzele.
Este buna, usor picanta cu siguranta voi repeta reteta si voi incerca si varianta cu rosii cum au facut Laura si Dya.