Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Pui, 28 Mai 2010 | 6199 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: aripioare, boi, faina, retete Pui
Sapalam aripioarele si le taiem in jumatate ,apoi le condimentam cu sare,piper si pasta de ardei iute si le lasam la macerat 3 ore.
Dam aripioarele le dam prin faina si le prajim pana se rumenesc.
de bucatarasa 1
de Merisor 9
de Oana 9
nadina73 1
si noua ne plac dar fara picant ca pitici nu manca picant5 furcu
ana 1
Nadina pentru noi am facut picant ,iar pentru Stef numai cu sare si piper.Bebe inca nu papa
Dana Cristea - pusikmea 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 18:34
ieri la 09:12
pe 26.09 la 17:05
pe 26.09 la 05:59
pe 25.09 la 13:19
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
vasimur
AnyCostescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadea68 1
alldaycooking 1
Studenta_la_cratita 1
danamatei 1
masha 1
IoanaLS 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!