Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mariaana in Pui, 22 Mai 2010 | 13199 vizualizari
bune si crocante
1
Bucataras incepator
Taguri: aripioare, retete Pui
se spala se condimenteaza aripioarele ,apoi se pun in ceaun in ulei ferbinte se prajesc pana sunt rumene dupa care se aseaza pe tava si se asezoneaza cu ce ai
de Constelatialeu 9
de Bunica 6
de Pasiune pentru bucatarie 1
de ala_oancea 1
Julie 1
Super iese mancarea la ceaun! la foc afara! Si eu mai fac asa cand merg la soacra mea la tara. Nu se compara cu nimic facut la aragaz!
Roxana 1
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:19
ieri la 11:11
ieri la 02:56
de Andra_Constantinescu 6
pe 20.10 la 15:13
de vasimur 4
pe 20.10 la 10:38
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
biancas76 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MoliCook 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!