Aripile de pui se curata si se spala bine, apoi le uscam cu servetele de hartie absorbanta.
Le stropim cu ulei de masline intr-un bol si le condimentam cu sare, piper macinat, boia, praf de usturoi si sos picant (eu am facut de mine din chilli africani, foarte iuti) Amestecam cu mana in bol sa se amestece condimentele si lasam la odihna acoperite cu o folie alimentara cca 1 ora la frigider.
Cartofii noi se spala si se tau in 2 sau 4, dupa preferinta. Ii punem in bol si ii amestecam cu ulei de masline , sare, piper alb macinat, catei de usturoi doar zdrobiti cu lama cutitului, cu coaja cu tot. Punem si rozmarin proaspat, verde si ii amestecam bine.
-Pregatim un vas termorezistent si aranjam in el aripile si cartofii frumos si dam la cuptorul incins, pana se rumenesc frumos si cartofii sunt copti.
Merg foarte bine langa o salata.