Aripioare cu legume in vasul roman

de fluturas in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2010 | 5581 vizualizari

 

imi doream de multa vreme sa gatesc in vasul asta si sunt foarte multumita..mancarea are un gust aparte!

 

INGREDIENTE

  • o casoleta de aripioare
  • 5 cartofi mari
  • 3 morcovi
  • o cutie de ciuperci
  • o capatana de usturoi
  • cimbru
  • piper,sare
  • busuioc
  • patrunjel
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu legume in vasul roman:

Se scufunda vasul circa 15-20 de minute.Se scurge si se  pregatesc in el legumele:cartofii si morcovii taiati rondele,ciupercile intregi,usturoiul tocat marunt,condimentele si putin ulei.Aripioarele se condimenteaza separat cu cimbru,sare,piper si se aseaza deasupra legumelor.Se pune capacul si se aseaza in cuptor apoi se porneste incalzirea acestuia.Se tine cam o ora acoperit apoi se ia capacul pentru a se rumeni.Dureaza mai mult pregatirea dar merita,gustul e diferit!

 

TIPS-URI

1

vasul roman nu se spala cu detergent ci doar cu apa calda pentru a nu patrunde in porii acestuia

2

inainte de fiecare folosire se scufunda timp de 15-20 de minute in apa

3

se usuca in cuptor de fiecare data

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu legume in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor