Aripi de curcan cu legume, la cuptor

de mihasara in Curcan, 13 Oct 2015 | 5822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 2 aripi de curcan
    • 6 morcovi mai mici sau 3 mai mari
    • 100g telina
    • sare
    • piper
    • cimbru
    • 1 punga pentru friptura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan cu legume, la cuptor:

  1. Spalam foarte bine aripile de curcan, le taiem in doua, pentru a incapea in punga.
  2. Curatam morcovii si telina si le punem peste carne.
  3. Condimentam carnea si legumele si le bagam in punga.
  4. Legam punga si o aseazam intr-o tava.
  5. O intepam in maxim doua locuri sau deloc.
  6. Bagam tava in cuptorul incalzit la 180-190 de grade si lasam mimim 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu carne de curcan, la cuptor