Pentru ca nu am facut de mult azi ma-m gindit ca ar fi taman bine ...din nefericire am pierdut niste imagini ....nu stiu de ce si pe ce am apasat de mi-au aparut mate ...se mai intimpla si la case mai mari ...Preparatul este foarte gustos .. pe cuvint ..
Prima data am curatat ardeii de cotoare si i-am spalat . Apoi am curatat ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit in ulei pina a devenit aurie, am adaugat boiaua si piperul,apoi am adaugat si orezul in prealabil spalat bine l-am lasat la calit 5 minute apoi am lasat sa se raceasca un picut si apoi am amestecat cu carnea ,vegeta,sarea si mararul tocat .
Am umplut ardeii si i-am asezat intr-o cratita pe fundul careia am pus foaia de dafin si o crenguta de leusean.
Am pus apa calda peste ardei doar atit cit sa-i acopere un picut si i-am pus la fiert .
Rosiile le-am oparit si le-am decojit apoi le-am taiat marunt si le-am pus peste ardei, am rasucit cratita intr-o parte si alta in asa fel incit rosiile sa patrunda printre ardei .
Am folosit pulpa de rosii in locul bulionului sau a sosului de bulion .
Am vrut a fie cit mai natural si credeti-ma pe cuvint ca este foarte bun .
Pofta mare!
1
merge bine linga ardeiul iute si cui ii place si smintina