Ardei umpluti

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 22 Mai 2010 | 4813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -12 ardei
  • -4 cepe
  • -1/2 cana orez
  • -650-700 g carne tocata
  • -2 linguri de pasat
  • -delikat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ceapa se toaca marunt,se caleste in putin ulei impreuna cu orezul spalat,pasata,delikatul!Se opreste focul si se adauga carnea amestecand bine.

Fiecarui ardei i se taie capacul si se umple cu amestecul de carne,se pune capacul sau putina faina!Se aseaza in oala,in picioare si se pune apa pana sunt acoperiti! Se fierb la foc potrivit pana se inmoaie!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]