Ardei si dovlecei umpluti

de maria_claudia in Mancaruri cu carne, 3 Oct 2010 | 4749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne porc,
  • 500gr piept de pasare dezosat,
  • 500gr kaizer afumat,
  • 150gr orez ,
  • 2 cepe,
  • 3 linguri bulion ,
  • 100ml ulei,
  • sare si piper dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si dovlecei umpluti:

Se dau prin masina de tocat, carnea,pieptul si kaizerul ,se rastoarna intr-un lighenas ,apoi ceapa tocata marunt se caleste  impreuna cu uleiul. Cand este calita adaugam bulionul  si o  rasturnam peste carne. Punem orezul ,sarea, piperul si amestecam bine. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si dovleceii care au fost curatati si spalati.

TIPS-URI

1

eu aceasta compozitie o folosesc si la sarmale imi ies delicioase.In loc de piept puteti folosi carnea de vita dar mie nu-mi place

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:27

tare mult imi place aceasta combinatie de ardei cu dovlecel, isi iau gustul unul de la celalalt si e un deliciu................

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:32

babi5 1

21.08.2013, 21:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu sos Tzatziki