Ardei si dovlecei umpluti

de maria_claudia in Mancaruri cu carne, 3 Oct 2010 | 5681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne porc,
  • 500gr piept de pasare dezosat,
  • 500gr kaizer afumat,
  • 150gr orez ,
  • 2 cepe,
  • 3 linguri bulion ,
  • 100ml ulei,
  • sare si piper dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si dovlecei umpluti:

Se dau prin masina de tocat, carnea,pieptul si kaizerul ,se rastoarna intr-un lighenas ,apoi ceapa tocata marunt se caleste  impreuna cu uleiul. Cand este calita adaugam bulionul  si o  rasturnam peste carne. Punem orezul ,sarea, piperul si amestecam bine. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si dovleceii care au fost curatati si spalati.

TIPS-URI

1

eu aceasta compozitie o folosesc si la sarmale imi ies delicioase.In loc de piept puteti folosi carnea de vita dar mie nu-mi place

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la cuptor