Ardei pane

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2014 | 6051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei
  • 200 gr faina
  • 50 gr parmezan
  • sare
  • lapte ( cat cuprinde )
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei pane:

Ardeii ii taiem in doua pe lung, indepartam cotorul,curatam de nervuri si seminte si ii spalam .

Separat amestecam intr-un bol  faina,laptele,parmezanul si potrivim de sare .Cantitatea de lapte depinde de tipul de faina folosit .Trebuie sa obtinem o compozitie asemanatoare celei pentru clatite .

Punem ulei la incins intr-o tigaie la foc potrivit . Cand uleiul s-a incins bine luam ardei , ii trecem prin compozitia cu parmezan si ii punem la prajit pe ambele parti . 

Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces .

Se servesc calzi sau reci , ca aperitiv sau alaturi de o portie de carne sau cartofi .

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

- Andreea - 1

20.09.2014, 21:51

Valclaudia 1

20.09.2014, 22:11

ce buni sunt!

- Andreea - 1

23.09.2014, 20:58

Val

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ardei capia in aluat de bere